lunes, 29 de abril de 2013

3ª travessia Prades Siurana 28/4/2013



El diumenge 28 d'Abril va tenir lloc la travessa al pantà de Siurana, va ser una bona experiència tenin en conta que estava nevan i la temperatura era molt baixa, 0 graus ni fred ni calor, jijijijijijij. Això fa agafar certes habilitats a l'hora de posar-se el neopré dins del cotxe, es més difícil del que sembla!!!!!

L'aigua del pantà estava 13  ó 14 graus, podria dir que era freda però mentiria, feia tant de fred a fora que al possar els peus a l'aigua donava la sensació de estar calenta calenta, jajajajaja 
En principi la travessa es de tres mil metres, però degut al baf que desprenia el pantà la van escurçar, ja que no es veia absolutament res.

Va ser una pena que moltissima gent no s'atreívis a ficar-se a l'aigua, de 400 participants només ens vam atrevir uns 100, la sensació de nadar menstres neva  es impresionant, jijijijiji perquè cada cop que has de treure el cap per orientar-te es congelan les galtes, que es l'unic que no tenia neopre del meu cos.
Qui no debia de estar tant comode debian de ser tots els soporters congelats esperant paraigües en mà,  i desitjan que fessim la nostra millor marca personal per fotre el camp d'allà.

En sortir de l'aigua embolicadets amb la  toballola, caldito calent i correns a canviar-nos per no agafar la galipandria de l'any, una llastima que fes mal temps perquè el lloc és macu macu.
Quin remei l'any vinent hi tornaré!!

Lídia





2 comentarios:

  1. Això si què té mèrit i no Cavalls del Vent

    ResponderEliminar
  2. Impresionante!!! muchísimas felicidades Lídia! Yo lo máximo que he hecho a 0º es la travesía del port en navidad (200m) jijiji

    ResponderEliminar